Het bos weer zien

Loop je vast met je documentaire? Heb je een goed idee, maar niet de juiste woorden om je plan verder te brengen? Of ben je druk bezig met het uitwerken en schrijven van je non-fictie-script, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Misschien ben je al wel bijna helemaal klaar met het uitschrijven van je documentaire en ben je intussen benieuwd of je idee voldoende is uitgewerkt voor de mogelijke verkoop ervan aan een producent? Of wil je gewoon sparren en inzichten krijgen in het vak? De oplossing in al deze gevallen, van verder komen met je beoogde creatieve plan of documentaire, is sparren; een tweede paar professionele ogen mee laten kijken.

Door de bomen

Als jouw docu-sparringpartner help ik je in één productieve sessie verder op weg. Want het is zonde als jouw werk, idee, vorm, visie, drive in de kast blijft liggen. Niet alleen omdat je er mee vastloopt, maar ook omdat jouw verhaal de moeite is om naar buiten te brengen!

Kennismaken

Voor wie?

Voor creatieven met een documentaire idee waar je mee verder wilt, in vast loopt of over wil sparren.

De investering is € 175,- ex BTW

Wat is het?

Een eenmalige creatieve kracht sessie van 1,5-2 uur om samen op te starten, door te gaan als je vastloopt of te kijken welke stappen je kunt zetten om jouw documentaire te realiseren.

Waar is het?

Buitenplaats Duinlust
Duinlustweg 16
2051 AA Overveen

Na een kop koffie of thee gaan we wandelen in de duinen.