Hoe werkt het?

Een film bij Yara InMedia bestaat uit drie duidelijke stappen. Eerst maken we kennis en kijken we hoe we elkaar kunnen helpen. Yara InMedia begeleidt de film van begin tot einde. En het kan snel gaan. De meeste films die we maken zijn binnen 3 weken online! 

 

Film

Eerst gaan we samen bepalen wat voor soort film we gaan maken. De twee belangrijkste vragen zijn: Wat wil je bereiken met de film? En wie is de doelgroep? Als we dat duidelijk hebben, kunnen we aan de slag. Als je een film wilt die de essentie van je bedrijf naar voren brengt, een grote gunfactor creëert en je nieuwsgierig maakt naar meer, kunnen wij je zeker verder helpen.

Verhaal

We maken een script en kijken per scène naar wat er moet worden geregeld voor productie. Wie wordt er geïnterviewd en wat vertellen ze ons? Een overeengekomen werkproces helpt samen te bepalen hoe de film bijdraagt aan het idee. We willen de kijker rechtstreeks in het verhaal betrekken door een verhaal te vertellen dat iedereen begrijpt.

Online

In de montage wordt de film geboren. Op één dag schieten we tot wel vier uur filmmateriaal. Dat snijden we tot een krachtige film van een paar minuten. Je krijgt minimaal 1 correctieronde. Dat betekent dat wij een eerste versie opleveren en jij daarna je op of aanmerkingen kunt plaatsen. Dit passen wij dan aan. Daarna zorgen we ervoor dat de film in Full HD of 4K kwaliteit naar je toe wordt gestuurd.