De documentaire ‘Van 8 tot 88’ van Yara Hannema, biedt uniek kijkje in mannenziel | Negen generaties mannen geven zich bloot over de liefde.

Donderdag 10 november 2016 beleeft de film zijn Amsterdamse première in Pakhuis de Zwijger, Amsterdam. ‘Van 8 tot 88’ schetst in een aantal intieme portretten de gedachten en ervaringen van mannen over de liefde.

Tijdens een gesprek met Felix (8 jaar) over de liefde ontstond bij Yara Hannema het idee voor het maken van deze documentaire. Ze vroeg zich af hoe de pure ideeën van Felix zich zouden ontwikkelen naarmate hij ouder wordt. Door de gesprekken met de acht andere mannen van 18,28,38,48,58,68,78 en 88 ontstond een beeld van liefde in verschillende generaties.

Yara Hannema en psycholoog Thijs Launspach onderzoeken tijdens deze avond of verschillende generaties ook anders omgaan met de liefde en waarom. Houden babyboomers een relatie koste wat het kost in stand? Of gooien de twintigers van nu de liefde veel te snel weg? Onder leiding van moderator Marc van der Aart gaan Hannema, Launspach en drie van de geportretteerden in debat met het publiek.

 

Wil je erbij zijn?
Meld je hier aan: https://dezwijger.nl/programma/van-8-tot-88/
De toegang is gratis.

Terug naar overzicht