Hoe werkt het?

Een film bij Yara InMedia bestaat uit drie heldere stappen. Eerst maken we kennis en gaan we kijken hoe we elkaar kunnen helpen. Yara InMedia begeleidt de film van begin tot eind. En het kan snel gaan. De meeste films die wij maken, staan binnen 3 weken online!

 

 

Film

Allereerst gaan we onderzoeken wat voor verhaal we samen gaan vertellen. De twee belangrijkste vragen zijn: Wat wil je met de film bereiken? En wie is de doelgroep? Als we dat boven tafel hebben kunnen we aan de slag. Als je een film wilt die de essentie van je bedrijf naar voren haalt, een grote gun factor creëert en nieuwsgierig maakt dan is Yara InMedia de juiste partij.

Verhaal

We maken een script en per scène kijken we wat er aan productie geregeld moet worden. Wie worden er geïnterviewd en wat gaan ze vertellen. Een afgesproken werkproces helpt om samen te bepalen hoe de film bijdraagt aan de zichtbaarheid. We willen de kijker direct betrekken bij het verhaal door een zo helder mogelijk beeld te geven. Dat gaan we op de draaidag op beeld zetten.

Online

In de montage wordt de film geboren. Op één dag schieten we tot wel vier uur filmmateriaal. Dat snijden we tot een krachtige film van een paar minuten. Je krijgt minimaal 1 correctieronde. Dat betekent dat wij een eerste versie opleveren en jij daarna je op of aanmerkingen kunt plaatsen. Dit passen wij dan aan. Daarna zorgen we ervoor dat de film in Full HD of 4K kwaliteit naar je toe wordt gestuurd.